top of page

de creatiefste tuin van Vlaanderen

tVaartje te Lissewege is een pop-up ART ont-moetingscentrum voor meerwaardezoekers met een creatieve spirit. Het is een project met een hart voor kunst en bijzondere kunstenaars die creatief hun opmerkelijk verhaal vertellen. Dit verrassend en uitnodigend domein mag zich terecht ‘de creatiefste tuin van Vlaanderen’ noemen.

Voel je welkom om ons te bezoeken, om deel te nemen, om te komen snuisteren of om ideeën op te doen.

Onze vrijwilligers en kunstenaars zullen u met open armen ontvangen.

346136182_1683775272139050_1062069599133123766_n.jpg

info voor bezoekers

tVaartje is toegankelijk voor iedereen die een hart voor kunst heeft. Men kan vrij wandelen in de tuin waar verschillende kunstenaars in expokabientjes werken en exposeren. Op de verschillende artiestenterrassen kan men de kunstenaars ontmoeten en samen hun werken bekijken. De ongedwongen contacten tussen bezoeker en kunstenaar zijn de momenten die bijblijven en die een meerwaarde bieden aan ons project. 

Grote groepen zijn van harte welkom. Ook fietsers kunnen bij ons vertoeven. We hebben immers een grote fietsenparking (met oplaadpalen) op het terrein. 

Groepen zijn ook welkom buiten de openingsuren. Zij kunnen zich al dan niet inschrijven voor een speciale ontvangst met een keuze uit de volgende activiteiten:

  • algemene info over het leven van blinde en slechtziende kunstenaars

  • deelname aan een workshop volgens beschikbaarheid van de vrijwilligers

  • bezoek aan de verschillende ateliers

  • picknick toegelaten

Contacteer ons om samen de mogelijkheden te bekijken. 

info voor kunstenaars

Wens je een hartverwarmende zomer vol kunst, boeiende gesprekken, leerrijke en enthousiaste momenten mee te maken?

Ben je op zoek naar een gratis pop-up atelier en/of exporuimte in het hart van een prachtig kunstdorp dat elke zomer bezocht wordt door meer dan 30 000 bezoekers?

Wil je in een inspirerende omgeving in contact komen met kunstliefhebbers en andere kunstenaars?

Zoek je een ommuurde beeldentuin waar je beelden en werken tot hun recht komen? Wens je je gedichten voor te dragen of je boek voor te stellen in een prachtige boomgaard? 

Heb je één keer JA geantwoord op deze vragen, dan ben je bij tVaartje aan het goede adres. Aarzel niet om meer inlichtingen te vragen. 

info voor sponsors

Heb je een bedrijf of ben je lid van een serviceclub die nog op zoek is naar een sociaal doel om te steunen? Wens je ons volgend seizoen te sponsoren en/of je logo te zien in ons krantje of website? Neem zeker contact met ons op en we stellen graag ons project aan u voor. 

privacyverklaring

HandicapART vzw vindt privacy belangrijk. We hechten waarde aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens.

We verbinden ons ertoe deze te verwerken met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en conform de privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

tVaartje
in beeld

tVaartje dankt haar sponsors.

one2three-logo-light.png
Ontwerp zonder titel (5).png
bottom of page