top of page

de langste tafel

Hou je van gezellig samen eten en keuvelen over koetjes en kalfjes met een vleugje dansmuziek erbij? Leer je graag nieuwe mensen kennen en filosofeer je graag over kunst en creativiteit? Dan ben je geknipt voor onze Langste Tafel. De vrienden van tVaartje nodigen je graag in samenwerking met Lotje’s winkeltje uit op de volgende foodsharing events.

water staat op tafel en 1 drankje inbegrepen

inschrijven via onze pagina van Ticketgang of via onderstaande knoppen

lekker
smullen

Wens je in alle rust op het terras of in de boomgaard te smullen van je thuisgemaakte picknick? Dat kan en mag overal op het domein.

 

Elke zaterdag en zondag staat ook de barbecue bakklaar tussen 12u en 14u. Breng je eigen vlees en groentjes mee en nodig je vrienden uit voor een gezellig samenzijn. Een microgolf, borden en bestek zijn altijd gratis beschikbaar aan de bar.

 

Heb je geen zin om zelf alles klaar te maken dan kan je één dag voor de geplande uitstap een smakelijke picknick of een barbecuepakket bestellen in Lotje’s winkeltje op wandelafstand van tVaartje. Scan de QR-code en kijk naar het uitgebreide aanbod van broodjes, picknick en barbecuepakket en bestel online. Ook de dag zelf kan je haar bellen om te zien wat er in de aanbieding is.

bottom of page